Weekenden er i fuld gang!

Solen skinner. Temperaturmåleren er drejet om på “CockTail-vejr”, og nu er det bare at nyde det i fulde drag.

Hertil vil jeg foreslå at man laver en lækker og læskende CockTail, som jeg kalder “Ginger with Passion”.
Den er frisk, ikke for sød, ikke for syrlig, bare god!

Hav en skøn Weekend allesammen.

IMG_0016
The setup…
IMG_0015
Mos bladene lidt. Det giver lige det ekstra…
IMG_0014
Som sædvanligt: MASSER af is…
IMG_0019
To be enjoyed in good company…

“Ginger with Passion” – pr. CockTail

4 cl rom
1 cl friskpresset limesaft
3 cl passionsfrugtsirup
6-8 mynteblade (gerne fra egen have/altan)
Ginger Ale

  1. Start med at mos bladene lidt, med en muddler eller andet rundt, i et højt glas.
  2. Hæld masser af is i glasset.
  3. Hæld derefter rom, limesaft og passionsfrugtsirup over isen.
  4. Top derefter med Ginger Ale.
  5. Rør let rundt i glasset uden at “fjerne brusen” fra Ginger Alen.
  6. ENJOY!

Man kan selv eksperimentere med både lys og mørk rom, som begge giver et fantastisk resultat i denne opskrift. Jeg sværger dog selv til den mørke rom generelt; giver en rundere og blødere smag syntes jeg.

P.S. Passionsfrugtsirup, fra fx. Monin, kan ofte købes i lokale vinhandlere. Alternativt kan de bestilles via diverse netbutikker (dog skal fragten betales oven i).

 

 

Advertisements