Så skal vi en tur ned af den kendte allé, Champs Élysées.
Og hvilken bedre måde at gøre det på, med en skøn og flot CockTail.

Cognac i CockTails kan godt blive en anelse “skarp” i udtrykket, men ved at give den lidt sødme i form af fx. Chartreuse og sukkersirup, kommer den behageligt og rund ind på tungen.

Nyd weekenden med en dejlig Champs Élysées:

img_0041
The french setup…
img_0042
Adding Bache XO…
img_0044
To be enjoyed…

“Champs Élysées” – pr. CockTail

4 cl. cognac
1.5 cl. Chartreuse
2.5 cl. friskpresset limejuice
1.5 cl. sukkersirup (200 gr. sukker opløses i 300 ml. kogende vand)
dash Angostura

  1. Kast masser af is i en mixer.
  2. Hæld alle ingredienser i.
  3. Shake til det fryser.
  4. Strain i CockTail glas.
  5. ENJOY!

God weekend.

Reklamer